Håller på att uppdatera hemsidan med nytt tema kändes som om det var dags för det.

För nuvarande är det lite lågsäsong hos oss det händer inte så mycket utan nu är det lite fokus på grundlydnad och kondition. Dock så var Harry och Prada i väg till Kumla 23/1. Harry skötte sig okej för att vara allra första utställningen dock så ville han inte riktigt springa men vi åkte därifrån med excellent och en fin kritik. Prada fick en jättefin kritik men bara vg. Fråga mig inte varför… Jag tycker att domare borde bli bättre på att motivera varför de inte gillar hunden och påpeka nackdelarna hellre än det som är positivt med hunden. I min värld är mina hundar de underbaraste och finaste på denna planet och jag behöver inte höra det av domare, jag vill veta varför de INTE gillar dem men men det är nog bara jag.

Prada i Kumla 2016-01-23
Prada i Kumla 2016-01-23
Harry på sin första utställning i Kumla 2016-01-23
Harry på sin första utställning i Kumla 2016-01-23

Vad jag menar med grundlydnad som fokus just nu innebär alla dessa små saker och olater jag låter hundarna göra när man inte har tid/ork att uppfostra och träna dem. Exempelvis så åker jag hiss med hundarna nu när jag har valp hos mig och då ska de sitta ner i medan vi väntar på hissen samt i hissen alltid och inga undantag. Samma med att man ska sitta när kopplet ska på, vilket Cooper är sämst på han ska bara kramas hela tiden ;-).

Facebooktwitter