Trazzel

Big Brazzel Zmart And Zplendid SE10647/2013
Har godkänt anlagsprov i viltspår och godkänt BPH (beteende- och personlighetsbeskrivning) med skott.

Trazzel är vår lilla clown med ett hjärta större än vad som kan beskrivas. Han är den hunden som kommer och ska trösta en om man är ledsen eller sjuk. Men som är den som alltid hittar på lite bus med en glimt i ögat.

Trazzel
Trazzel

018-Trazzel

Bilder från Trazzels lekstund! Eller nej just ja det var ju ett BPH och vi skulle försöka vara lite seriösa….. jaja jag stod mest och skrattade i alla fall

027 022 020 019 016

Klicka på bilden för att se stamtavla
Klicka på bilden för att se stamtavla

Min älskade lilla tokhund. Trazzel är en riktig liten trickshund han älskar när man lär honom nya saker. Han är skapligt på klappleken och kan en hel massa olika saker. Han är en väldigt verbal hund så han pratar alltid när han vill något.

Första gången jag träffade Trazzel hos kennel Big Brazzel så lekte han super tuff och gick omkring som en liten bulldog på golvet och var bara tvungen att försöka busa med deras gammal hane.

Trazzel är en väldigt nyfiken kille som låtsas att han är riktigt tuff men är egentligen en liten fegis som älskar att Cooper skyddar honom och tar hand om honom. Han går med nosen i backen konstant och älskar när han får gå viltspår som visserligen går i språngmarsch men han är grym på det i allafall.

Trazzel leker filosof
Trazzel leker filosof
I sjön och appoterar
I sjön och appoterar

 

Favorit sysslan, VILTSPÅR!
Favorit sysslan, VILTSPÅR!

Som liten så älskade han att sova under sängen vilket gjorde att jag ett par gånger ”tappade bort” honom i min 40kvm stora lägenhet. Var lite svettig vissa dagar och som tur var så växte han så han inte kom under sängen till slut.

Trazzel under sängen
Trazzel under sängen

Han är en riktigt liten busunge som gärna leker och ska busa med allt och alla. Han älskar att bli jagad runt, runt hos mamma och pappa, spelar ingen roll vem som gör det och man behöver inte vara speciellt engagerad heller bara man kastar sig emot honom nån gång ibland så blir han riktigt nöjd. Storm brukar leka med honom ibland och då ställer han sig i mitten av gräsmattan och sen springer Trazzel runt, runt sen skäller Storm till ibland på honom och då blir han överlycklig.